Scaun balansoar cu tavita detasabila si roti inteligente TTY albastru

318.12 lei419.23 lei (-24%)

În stoc

Scaun Balansoar cu Tavita Detasabila si Roti Inteligente

Scaun Balansoar cu Tavita Detasabila si Roti Inteligente este o opțiune excelentă pentru părinții care doresc să ofere copilului lor un loc sigur și distractiv pentru a se juca și a se relaxa.

Cu funcția de reglare a unghiului pe 3 niveluri, puteți regla scaunul la trei unghiuri diferite, asigurând confortul bebelușului în orice moment.

Treapta 1 – 15⁰ este perfectă pentru a dormi, în timp ce treapta a 2-a – 30⁰ este ideală pentru timpul de joacă.

Treapta a 3-a – 60⁰ este excelentă pentru hrănire, permițând bebelușului să stea direct în picioare în timp ce se bucură de masă.

Acest tip de scaun oferă mai multe beneficii și caracteristici care să îmbunătățească experiența copilului și să faciliteze viața părinților.

Caracteristici si beneficii :

 1. Tăvița detașabilă: O tăviță detașabilă este utilă pentru hrănirea bebelușului sau pentru plasarea jucăriilor și a altor obiecte la îndemână.
 2. Pian și jucării interactive: Un pian atașat scaunului poate oferi bebelușului tău o modalitate distractivă de a interacționa cu sunete și melodii. Jucăriile interactive pot stimula simțurile și dezvolta abilitățile motorii ale copilului.
 3. Sistem de balansare: Scaunul balansoar are un mecanism de balansare . Acesta poate fi util pentru a calma bebelușul și a-l ajuta să adoarmă sau să se relaxeze.
 4. Centuri de siguranță: Are centuri de siguranță pentru a menține bebelușul în siguranță în timp ce se joacă sau se balansează.
 5. Confort și susținere: Verifică dacă scaunul are o pernă moale și confortabilă pentru sprijinul bebelușului. Scaunul ar trebui să fie ergonomic și să asigure susținere pentru corpul mic al copilului.
 6. Reglare a poziției: Scaunul balansoar are opțiuni de reglare a poziției poate fi adaptat pentru nevoile și preferințele copilului tău. Acesta poate fi util pe măsură ce bebelușul crește.
 7. Roti universale inteligente: Rotile inteligente sau rotative pot facilita mutarea scaunului dintr-un loc în altul fără efort.
 8. Material de înaltă calitate: Acest balansoar este fabricat din materiale sigure și durabile, care pot rezista uzurii și pot fi ușor de curățat.
 9. Montare și demontare ușoară: Este ușor de asamblat și de demontat, în special dacă trebuie să fie depozitat sau transportat.
 10. Stimularea simțurilor: Jucăriile interactive, precum pianul și alte caracteristici muzicale sau luminoase, pot stimula simțurile bebelușului, ajutându-l să dezvolte auzul și viziunea.
 11. Dezvoltarea motoriei: Scaunul balansoar oferă bebelușului posibilitatea de a se balansa ușor. Această mișcare poate contribui la dezvoltarea coordonării ochi-mână și a musculaturii. De asemenea, îi oferă copilului o experiență de mișcare plăcută.
 12. Învățarea independenței: O tavă detașabilă permite bebelușului să aibă propria sa suprafață de joc sau să ia masa. Acest lucru îi poate încuraja să învețe să se hrănească singuri și să se implice în activități independente, dezvoltând astfel autonomia.
 13. Confort și siguranță: Scaunul balansoar este proiectat pentru a fi confortabil pentru bebeluș și pentru a-i oferi susținere adecvată. Centurile de siguranță mențin copilul în siguranță în timpul utilizării.
 14. Timp de odihnă și relaxare: Balansoarul poate fi folosit pentru a calma bebelușul și pentru a-l ajuta să adoarmă. Mișcarea ușoară poate crea o senzație liniștitoare și poate contribui la inducerea somnului.
 15. Interacțiunea socială: Atunci când bebelușul este în scaunul balansoar, poate participa la activități de zi cu zi alături de părinți, cum ar fi masa sau jocul. Acest lucru contribuie la dezvoltarea relației și la crearea de momente de legătură.
 16. Mobilitate și ușurința în deplasare: Rotițele universale rotative inteligente permit părinților să mute ușor scaunul dintr-o cameră în alta sau să îl poziționeze într-un loc potrivit pentru supravegherea copilului. Această mobilitate face viața de zi cu zi mai ușoară.
 17. Timp de joacă distractiv: Cu jucăriile interactive, bebelușul poate petrece timp de joacă distractiv în scaunul balansoar. Aceasta îi ajută să-și dezvolte creativitatea și imaginația.
 18. Învățare și explorare: Copiii pot folosi scaunul balansoar pentru a explora lumea din jurul lor și pentru a învăța despre obiectele din jur. Acesta poate fi un mediu de învățare sigur și stimulant.
 19. Confort pentru părinți: Un scaun balansoar poate oferi o modalitate sigură și comodă pentru părinți să aibă grijă de bebeluș în timp ce îndeplinesc alte activități, precum gătitul sau lucrul de birou.

Acesta poate fi un loc minunat pentru bebelușul tău să se joace și să se relaxeze sub supravegherea ta.

Cumpara acum acest scaun balansoar si ofera-i bebelusului tau distractie si joaca in siguranta!

Fii primul care își spune părerea “Scaun balansoar cu tavita detasabila si roti inteligente TTY albastru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal